31 Ocak 2008 Perşembe

Elif 1 Yaşında


Ve nihayet 31 Ocak geldi. Diyarbaır'a döneceğiz diye tabii bir de babası da burada diye erken kutlamalar yapmıştık, o yüzden bugün gayet sakin bir gün geçirdik. Annem akşamüstü pasta almış, küçük bir pasta kestik yine ama bu sefer bizbizeydik. Elif'e Sema teyzesinin aldığı o çok şık elbiseyi giydirdik. Tontoşuma da çok yakıştı.


Canım kızım benim, bu ilk doğumgünün maalesef biraz buruk geçti ama inşallah bundan sonraki senelerde ağzımızın tadı hiç bozulmaz. Acılı günlerimiz bunlarla sınırlı kalsın. Sen o kadar masumsun ki, bir melek gibi. Hayat sana hep güzel günler göstersin. Gözlerinin içi hep gülsün. Ve bizler de hep senin güzel günlerini görelim.

Seni çok seviyorum canım kızım, iyi ki doğdun, iyi ki varsın. Sen benim artık varoluş sebebimsin.

5 yorum:

iltiriş dedi ki...

Allah analı babalı büyütsün
sizlere ve elife hayırlı uzun sağlıklı mutlu bir ömür dilerim

Adsız dedi ki...

Elifcim nice mutlu senelere. Gamzecim maşallah nazarlardan korunsun.
serpil

Merkal dedi ki...

Nice senelere inşallah!

Adsız dedi ki...

Elifçik iyi ki doğdun nice mutlu senelere :)))Gamzecim senide tebrik ederim dolu dolu tam bir senelik annesin :))) (gaye)

Sudamlam dedi ki...

nice nice senelere hep ailece mutlulukla girmeniz dileğiyle... bu arada yazmadan edemeyeceğim. siz ne güzel bir annesiniz sanki içinizdeki sevgi yüzünüze yansımış :) inşallah yüzünüzdeki bu gülümseme hiç eksik olmaz...elif'e kucak dolusu sevgiler...