23 Eylül 2011 Cuma

Yaz Bitti Bandırma'ya Döndük

Ve yaz bitti, yeniden Bandırmadayız. Pazartesi günü Elif geçen sene gittiği kreşe başladı. Öyle çok hevesli değildi, okulunu hiç aramadı bütün yaz, ama yine de problemsiz bir şekilde başladık. Elif'in kreşe başlaması beni biraz rahatlattı ama olan Emre'ye oldu. Evde hep ablasını arıyor. Okuldan döndüğünde öyle mutlu oluyor ki...

Dün burada feci şekilde yağmur yağdı. Bu kadar şiddetli ve bu kadar uzun süreli...Bir arkadaşımın arabasının ön tarafı dağılmış...Sudan...Düşünebiliyor musunuz? Suyun kudreti, yollarımızın da malum delik deşik olduğundan göl olması...Bugün de güneş yüzünü gösterdi neyse ki...Böyle olursa haftasonu Erdek'e uğramayı düşünüyoruz. Gökgürültüsü ve yağmur Emre'nin oldukça ilgisini çekti. Pencereyi gösterip uuuuu diye bağırıyordu. Onun için oldukça eğlenceli bir deneyim oldu.

Bandırmaya geldik, Elif ve ben şifayı kaptık. Öyle ateşli falan değil allahtan ama nezle süründürüyor ikimizi de. Bir de Elif'e bir aydır bir profösörün arkadaşımıza önerdiği bağışıklık kuvvetlendirici bir şurup kullanıyorduk. Hani nerede faydası???

Geçen hafta İstanbul'a gittiğimizde Emre'nin 18. ayda yapılması gereken karma aşısını yaptırdık. Bir de ağızdan çocuk felci yaptılar. Önümüzdeki ay da hepatit A'nın ikinci dozu yapılacak ve aşılara bir süreliğine veda edeceğiz.

Hiç yorum yok: