23 Mart 2009 Pazartesi

Güzel Bir Haftasonu

Haftasonu burada çok güzel bir hava vardı. Cumartesi günü Nevruz falan dinlemedik, çıktık dışarı gezdik, zaten ben sabahtan mesai yaptım. Pazar günü de birden karar verdik çağırdık bazı arkadaşları beraber Pirinçlik denilen bir yer var, orada mangal yapmaya gittik. Elif ve Yiğit için çok eğlenceli bir zaman oldu. Bizler için de öyle, kapalı havalardan sonra bu güneş gayet iyi geldi. İyi ki de gitmişiz, bugün yağışlı ve soğuk bir gün oldu. Pirinçlik'te küçük çaplı bir hayvanat bahçesi de vardı. Elif bu sayede hindileri, kazları ve tavşanları gördü. En kısa zamanda da Gaziantep hayvanat bahçesine gitmeyi planlıyoruz.
Dişimiz nihayet patladı. Oldukça zor bir süreç oldu ama neyse şimdi biraz rahatladık. Daha çıkmayan 3 köpek dişimiz var, herbiri böyle olursa yandık.

Kadim'lerde

Tuvalet konusunda da moralim çok bozuk. Öğrenmedi desem haksızlık olacak çünkü çişim geldi diyor ve tuvalete yapma konusunda da sıkıntımız yok. Ama illa ki altına az ya da çok kaçırıyor. Her tuvalete gidişimizde iç çamaşırlarımızı değiştirmek zorunda kalıyoruz. Evdeyken biraz akıllansın diye bazen ıslak bırakıyorum ama dışarıda bırakamıyorum tabii. Dışarı çıktığımızda bavul gibi çantayla çıkıyorum. 3-4 külot, 2-3 tane eşorfman altı falan görseniz. Bir sürü yol denedim. Hiç umursamadım, görmemezlikten geldim olmadı; uyardım olmadı; kızdım olmadı..Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ama bez bağlamaya hiç mi hiç niyetim yok. Uğraşacağım her seferinde değiştireceğim....Gerçi bezin rahatlığı hçbirşeyde yokmuş, onu anladım ama yine de bırakmışken başa dönmek istemiyorum. Bir de bizimkisi sosyetik, öyle çayıra çimene falan da yapmıyor. O nedenle arabada lazımlık taşıyoruz...Dışarıdaki tuvalet faslımızı görmeniz gerek çok komik oluyoruz ama ben çok yoruluyorum tabii. Islatma sorunumuz olmasa sorun değil ama çamaşır değiştirmek dışarıda çok zor oluyor. Şimdilik durum böyle...
Yeni merakımız, kendisine de çok komik geliyor

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Gamzecim bende bizim kıza lazımlık ve klozet adaptörü almıştım uzun zaman oldu.İlk zamanlar hiç oturmak bile istemedi.birkaç aydır oturmaya başladı.Haftasonları altını açık bırakıyorum,bana çişin gelince söyle diyorum,yarım saatte bir oturtuyorum ama tutuyor tutuyor bir boş vakitte bırakıveriyor.Henüz hazır değil sanırım,bende ısrar etmiyorum.Yazı bekliyorum.

Elife aferin çişinin geldiğini söylüyor ve yapıyormuş.Ufak ufak kaçırmaları da normal tabi.Yaza daha da iyi olur.öpüyorum küçük kuzuyu:)))Sevigler...

Gülden dedi ki...

Olacak annesi, olacak. Ben de hala zaman zaman o kaçırmalarda dişlerimi sıkıyorum, yakında sıka sıka diş kalmayacak, sen de sık arkadaşım :) Biz de bu sıralar gece bezini bırakma aşamasındayız ama bir gün yüzüm gülerse, 2.gün hayal kırıklığı yaşıyorum. Yalnız gece kalkma olayında sınıfta kalıyorum adeta, çok zormuş, çooook.. (Bu arada kızının ince çoraplı haline bayıldım, bayıldım )