19 Ocak 2009 Pazartesi

Haftasonu Kaçamağımız


Bu haftasonu burada hava çok güzeldi. Biz de pazar günü biraz Diyarbakır etrafını gezelim dedik. Aslında planlanmış birşey değildi, alışverişe çıktık sora dönüşte Elif arabada uyuyunca, biz de hadi gidebildiğimi kadar gidelim dedik. Diyarbakır'ın 25-30km ilerisindeki Çınar ilçesinde bir baraj gölü vardı. Biraz göl havası aldık. Hava orada çok ayazdı ancak yine de temiz hava hepimize iyi geldi. Küçük de olsa göl manazarası bana çok iyi geldi. Denizi çok özlediğimi farkettim. Elif de gölün üzerine konan kuşları seyrederken çok eğlendi.

Elif için oldukça sosyal bir haftasonu oldu. Arkadaşları Yiğit, Mercan ve Derya ile bol bol oynadı. Ancak iştah konusunda sıkıntımız var. Pazar günü sadece kahvaltı ile durdu. Meyve de yemiyor. Önümüzdeki haftasonu doktora götürmeyi düşünüyoruz, tahlillerini de yaptıracağız inşallah. Umarım diş çıkarıyordur da ondan dolayı iştahımız yoktur.
Hava bugün de çok güzel olduğu için, ben de öğlenci olduğum için sabahtan beraber çıktık biraz hava aldık. Dışarı çıkarken iyi de, iş eve dönmeye gelince orada kıyamet kopuyor maalesef. Bazı durumlarda hiçbir şekilde ikna olmuyor, bağırmaktan ve ağlamaktan bizi dinlemiyor bile. Geçen alışveriş merkezinde yemek iyemek istemedi, ağladı, yanımızdan kaçtı gitti. Biz de onu gizli gizli takip ettik. Jetonlu arabaların olduğu oyun alanına girdi, nasıl da kalabalık. Babası bir uçta ben bir uçta gözetliyoruz gizli gizli. Hiç bizi aradığı yoktu valla. Arabalara biniyor, iniyor, geziniyor. Arkasına bile bakmıyordu. Sonunda onu uzun süredir arıyormuşuz da yeni bulmuşuz numarası ile karşısına çıktık ama pek de umursuyor gözükmüyordu.

1 yorum:

Sudamlam dedi ki...

diştendir bence de. diş çıkarma döneminde Damla da çok huysuzlanıp, yemek yerken mızıldanıyor :(