11 Eylül 2007 Salı

Elif Yüzüyor



Yazın yaptıklarımızdan bahsettim de, Elif’in nasıl yüzdüğünden bahsetmemişim. Aşıları tamamlanmıştı ve artık Elif’i denize sokabilirdik. Tabii Erdek’in denizinin en temiz olduğu vakitlerde ve yerlerde girdik. Sanırım 5 kere denize girdi. Bizimkisinin suyla arası gayet iyi. Bıraksan hiç çıkmayacak. Simit falan alsaymışız, neredeyse yüzecekmiş yani. Tabii denize sokmak çok keyifli ama hasta olmasın diye çıkardıktan sonra çok çabuk bir şekilde temiz bir suyla yıkamak ve hemen giydirmek gerekiyor. Başını da rüzgardan korumak lazım.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Selamlar güzel anne ve tatli bebegi:)
Blogum hakkinda yorum birakmissiniz tesekkürler!
Kizim henüz denize hic girmedi ama havuza götürdük birkac kez bebek kisminda hem su daha sicak hemde derinligi cok azdi ve cok sevmisti.
Dediginiz gibi anne olmak zor ama coook güzel:)
Hayirli Ramazanlar..
KeLeBeKk

Merkal dedi ki...

Babasına çekmiş, o da sudan hiç çıkmazdı :)

Menekşe Tasarım dedi ki...

Merhaba Gamze,
Mert'in önerisiyle sitenden haberdar oldum ve bir süredir yazılarını takip ediyorum. Elif' i ailece çok sevdik, çok tatlı maaşallah.Gelişmesini izlemek de çok keyifli.Umarım ileride senin gibi anne olup deneyimlerinden de faydalanırım:)
Sinem

Adsız dedi ki...

Maşallah, canım ya! Allah nazardan saklasın. Artık seneye bol bol yüzdürüsünüz. Kumdan kaleler yaparsınız. Erdek'i özledim:)

Serpil