26 Mart 2007 Pazartesi

Elif Geziyor

Bu haftasonu oldukça yoğun geçti hepimiz için. Cuma gecesi annemler ve bazı arkadaşlarla birlikte orduevinde yemeğe gittik. Oradan da Mado'ya tatlı yemeye. Cumartesi günü ise Balıkçılarbaşı adı verilen (İstanbul'un Eminönü, tahtakalesi gibi bir yer) yerde gezdik, biraz alışveriş ettik. Ancak hava yağdı yağacak gibi olduğu için apar topar dönmek zorunda kaldık.

Pazar günü ise önce bizim lokalde brunch yaptık, ardından MegaCenter alışveriş merkezine gittik. Buarada otoparkta Elif hanım karnını doyurdu. Oradan da Gazi Köşkü adı verilen bir turistik mekana gittik. Orada da arabada altını değiştirdik, sonra da açık havada keyifli keyifli oturduk. Eve dönmemiz akşamüstü 6 oldu. Zaten neredeyse bütün gün uyumuştu ona rağmen eve gelince oldukça derin bir uykuya daldı. Açık hava çarptı herhalde :)))

Elif hanım bu gezmeler sırasında o kadar sakindi ki.. Zaten arabada hemen uyuyor sonra da kolay kolay ayımıyor. Ama uyanık olduğu zamanlarda bile hiç sesini çıkartmadan etrafı seyretti.

Yani anlayacağınız Elif hanımla her yere gidilir. Şimdi meme emdiği için herşey rahat. Uygun bir yer buldum mu emziriveriyorum. Çocuk yapmak isteyenlere duyurulur, bebekle sinema haricinde heryere gidebilirsiniz.

3 yorum:

Merkal dedi ki...

Haberler harika ! Anlattığına göre Elif hanım ermiş, bilge bir kişilik olacak. Herşey ona son derece olağan geliyor. Az laf, cok is yapacak oyle gorunuyor...

Herkese selam, Elif hanımı benim için öpünüz !!

Sevgiler,
Mert

Adsız dedi ki...

Hepimze Elif gibi bir bebek nasip olsn dyorumm.Sizleri çoook öpüyrumm..

Adsız dedi ki...

ikinci yormu sessiz harflerin agirlikta olması itibariyle kimin yazdigini anlamak zor degil:)

Allah nazardan saklasin Gamzecim, Elif zaten dogdugunda da cok huzurlu bir prensesti, büyürken de oyle masallah:) el vermen gerekecek bize:)))
sezen