17 Mayıs 2009 Pazar

Bu Seferki Durağımız Midyat

Bu haftasonu yine boş durmadık ve Midyat'a gittik. Hani şu gümüşleri ile meşhur Mardin'in ilçesi. Bizim burada herkes gidiyor, alıyor da alıyor. Diyarbakır'dan gitmeden görmemiş olmayalım dedik. Gerçekten de dedikleri gibi çok uygun fiyata çok güzel şeyler var. İnsanın aldıkça alası geliyor. Elde avuçta ne varsa verdik, boşalttık ceplerimizi eve döndük :)) Hava çok güzeldi, bu sene buralara çok yağmur yağdığı için yollar da yemyeşildi. Heryerde kırmızı gelincikler ve mor çiçekler vardı. Dönüşte Mardin'de de yemek yedik ve Mardin'e son kez bir baktık. Gece bir başka oluyor bu şehirin görüntüsü.
Mardin


aldığım takılardan sadece birkaçı


Midyat'a gitmeden önce Engelliler Haftası sebebiyle düzenlenen futbol organizasyonu vardı. Ben de özel eğitim merkezinde çalışan bir psikolog olarak, çocuklara destek olmak amacıyla orada kısa da olsa bulundum. Çocuklar için gerçekten eğlenceli bir gün olacak gibiydi. Müzikler, halk oyunları gösterileri vs...
Elit Terapi Özel Eğitim Merkezi Futbol ve Yakan Top Takımı

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok hoşmuş takıların güle güle kullan canım.Bende oraları çok merak ediyorum.Bir doğu turuyla gidesim var ama Ela'yı bırakamam ki.Biraz ertelemem lazım sanırım :))

Unknown dedi ki...

Gamze ne güzel gezmissiniz, bende gezmek istiyorum Mardin ve Midyat civarını. Biizim içinde gezseydiniz. Artık özledik bu arada sizi biz:)

Sudamlam dedi ki...

güle güle kullan aldıklarını... mardin hep aklımda ama hiç de fırsat çıkmıyor ki gidelim gezelim...

Adsız dedi ki...

Gamzecim takıların çok güzel;) iyi günlerde kullan:)-Talar-