20 Aralık 2007 Perşembe

Elif Bayram Gezmesinde


İstanbul maceramız başladığından beri bilgisayar başında oturmaya pek fırsatımız olmuyor. Geçen hafta yaklaşık 3 gece teyzemlerde misafir olduk. Onlara buradan herşey için teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar. Nişantaşında gezmek Elif ile ikimize iyi geldi.


Geçen bu süre içerisinde Elif'in yürümesi oldukça gerilemişti. Hiç elimi bırakmaz olmuştu. İki adım atıp düşüyordu. Neyseki Murat geldikten sonra yeniden eski performansına kavuştu. Şimdi hergeçen gün adımlarını arttırmaya başladı. Demek ki babası gitti diye his yapmış garibim. Özlemiş babasını :)


Bugün Kurban Bayramı. Elif'in geçirdiği ikinci bayram. Günümüz anneannemizin evinde başladı. Sonra teyzemiz her bayram olduğu gibi yine anneannemize geldi, onlarla görüştük. Ardından babaannemizin elini öpmeye gittik. Sonra da eski bir aile dostlarına uğradık. Akşam da Poyraz bebeği görmeye gittik. Anlayacağınız hem Elif hem de bizim için oldukça yoğun bir gündü. Bu yoğunluk yarın da son hızıyla devam edecek. Yarın karşı taraftaki ziyaretlerimizi yapmayı planlıyoruz.

Anneannemizin evinde bayramlaşma

Tabii bu gezmeler Elif'in uyku ve yeme düzenini alt üst etti. Uykusunu tam alamıyor, alamayınca huysuzlanıyor ve birşey yemiyor. Sanırım diş sıkıntımız da var, ondan dolayı dünden beri iştahımız kesildi yine.
Babaannemizin evinde bayramlaşma

2 yorum:

Disalce dedi ki...

ne kadar güzel..ailelerle dolu bayram geçirmek harika oluyor..
maalesef ben bu sene ailemin yanına gidemediğim için çok buruk geçti....
el öpemeden büyükleri görmeden bayrammı değilmi anlaşılmıyor....

elif hanımda maaşallah pek tatlı....
şimdiki çocuklar zeki...baba yok diye naza bakarmısın...öptüm bebişide...senide...

Adsız dedi ki...

ne güzel ya kalabalık olmak allah bağışlasın canım yavrunuda ağzınızın tadı eksik olmasın sevgilerle iyi senelere