23 Eylül 2009 Çarşamba

Hangi Hastane

Bir bayramı daha oldukça keyifli bir şekilde geçirdik. Ablamlar da buraya geldi. Kaan ile Elif için tam bayram oldu. Birlikte çok güzel oynadılar. Havalar da düşündüğümüz kadar kötü gitmedi, akşamları biraz serin oluyordu tabii ama gündüzleri gayet güzel güneşli geçti. Hatta kuzenim ve eşim denize bile girdiler, o kadar yani...Dün de tekne turu yaptık hep beraber. O mis gibi deniz kokan rüzgar yok mu????
Bayram bitince Erdek de boşaldı tabii. Bugün hava da güzel, sahil yolu sakin, deniz desen uykuda. Bu manzaraya doyum olmaz. İnsan bazen böyle küçük bir yerde sakinlik ve huzur içinde yaşama ihtiyacı duyuyor sanırım.
Karnım da gün geçtikçe büyüyor. Hatta kendime hamile pantolunu almak zorunda bile kaldım. Elif de kardeşini çok benimsedi. Geliyor kardeşini seviyor, onunla çikolatasını paylaşıyor. O doğunca onun ablası olacağını söyleyip duruyor. Dün meraklı minik dergisinin eylül sayısında zürafa konusu işleniyordu. Zürafanın annesi hamile, sonra kardeşi doğuyor. Onu okumak o kadar hoşuna gitti ki....Bugün de şöyle bir olay geçti:
Ben alışveriş yapmak için dışarı çıkmıştım. Ellerim dolu bir şekilde 5 katı çıktım tabii çok yorgun hissediyordum kendimi. Sonra Elif parka gitmek istedi. Ben de yorgun olduğumu akşamüstü götürebileceğimi söyledim. Sonra bana "ama kardeşim hasta değil ki" diye bir yorum yaptı. O anda kötü hissettim kendimi. Aklından artık neler geçiyor kimbilir. Ben de hemen yorgunluğumun kardeşinden dolayı olmadığı konusunda onu ikna etmeye çalıştım. Böyle bir fikre kapılırsa hepimiz için gerçekten çok zor ve üzücü olur.
İlkinde olduğu gibi doğumumu yine İstanbul'da yapmak istiyorum. Geçen sefer Memorial hastenesini tercih etmiştim. Ancak hem çok memnun kalmamamdan dolayı hem de annemlere çok uzak olmasından dolayı bu defa Anadolu yakasında bir hastane seçeceğim. Yakınlarımdan Kadıköy Şifa hastanesinin metini çok duyar oldum. Sanırım orayı tercih edeceğim. Tabii önemli olan doktor. En kısa zamanda bir doktor belirlemeliyim. Belki Ekim'de İstanbul'a geleceğim, o zaman kararımı vermiş de olacağım. Sizlerin de bu konudaki fikirleriniiönemsiyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

7 yorum:

sevil dedi ki...

İnşallah herşey yolunda gider Elif'de Turan'ın kardeşini şuan benimsediği gibi kardeşini doğduğu zaman da benimser ve bi o kadar sever.

Evinizin her zaman bir bayram havası gibi geçmesi dileğiyle...
Elif'i öpüyorum,
Sevgiler.

benden, bizden... dedi ki...

merhaba ben de kadıköy şifada doğuracağım inşallah, doktor tavsiye edilmez ama benim doktorum da oranın doktoru ben şahsen çok memnunum...

cimcime dedi ki...

Güzel blogunuza, maydanoz blog topluluğu arasında tanıtımı için bir sayfa ayırdım, selamlar.

Adsız dedi ki...

Cnm, bizim sirkette su an bebek enflasyonu oldugundan -her ne kadar benim bebegim yoksa da- arkadaslar tarafindan begenilen hastanelerden birkacinin ismini verebilirim.
Alman Hast.,Amerikan Hast.(biliyorum Avrupa istemiyorsun ama...),K.Koy Sifa, Acibadem..
bu arada cinsiyeti belli oldu mu?
-Talar-

Adsız dedi ki...

ÇOK HOŞ BİR BLOG TEBRİK EDERİM...SEVGİLER

sevil dedi ki...

Merhaba.
Yazmayınca merak ediyorum, herşey yolunda mı ???Elif nasıl?

Sevgiler.

Uzm. Fzt. Seren Gürkan dedi ki...

Psikofiz Eğitim Danışmanlık Merkezi, kapsamlı hamile eğitim programıyla
Ankara'daki anne adaylarının hizmetinde.

Bilgi için,
0312.441 24 26
http://www.psikofiz.com

Uzm. Fzt. Seren Gürkan