24 Ocak 2012 Salı

Tatil Keyfi


Dün kızımla keyifli bir gün geçirdik. Önce yeni açılan alışveriş merkezindeki sinemada Çizmeli Kedi'yi izledik. 3 boyutlu olduğu için ilk başta çok endişeliydi. Zaten ilk söylediğimde 5 boyutlu olanlardan zannetmişti (daha önce onu götürdük de çok korkmuştu yarım bırakıp çıkmıştık), korkmuştu ve gitmek istememişti. Sonra onu evdeki televizyon gibi olduğunu gözlük takıp televizyondan izler gibi olduğunu söyleyince kabul etti. Ama film başlayana kadar endişesi hep vardı. Zaten film sırasında da gözlüklerini sık sık çıkarttı, özellikle de kötü karakterler çıkınca. Zaten sinemaya da alışkın değil çocuk, bu gittiği ikinci film. Artık bundan sonra bu faaliyeti daha sık yapmak lazım. İstanbul'da tiyaro, Bandırma'da sinema...
Sinemadan sonra ben bir kahve içtim o da ısrarlarıma rağmen pasta ya da tatlı yemeyip, sinemanın büfesinden aldığı sürpriz yumurtasını yedi. Ben kahve keyfi yaparken o da yumurta keyfi yaptı :)) Ardından indirimi fırsat bilip, biraz alışveriş yaptık. Dönüşte de arabada uyudu zavallım, öğle uykusuna alışık olunca dayanamadı maalesef.
Eve döndüğümüzde Emre hasretle bizi bekliyordu babaannesiyle. Aslında keşke onu da alabilseydim..Neyse zaman hızlı geçiyor, yakında ikisiyle beraber sinemaya gitmeye başlarız herhalde.


Hiç yorum yok: