12 Ocak 2008 Cumartesi

Daha Ne Kadar Sürecek Bu Uykusuzluk?

Elif ile Kaan

Geçenlerde arkadaşım Gaye ile birlikte Nautilius'a gittik. Elif ile en rahat gidilebilecek yerler alışveriş merkezleri oluyor çünkü istediğimiz yerde rahat rahat oturabiliyoruz. Sigara dumanı nedeniyle cafeleri tercih edemiyorum. Şu sigara içme yasağı en kısa zamanda uygulamaya geçse de rahat etsek.


İstediğimiz yerde rahat rahat oturabiliyoruz diyorum ama Elif'i arabasından indirdikten sonra oturmak ne mümkün...Gaye Kaan'ın, ben Elif'in peşinde. Bizimkiler yer cücesi gibi ortalıkta koşuyorlar. Herkesin maskotu oldular.


Gaye ve 16 aylık oğlu Kaan

Bugün de huysuzluğu üzerindeydi. Sabahtan beri mızmızdı. Gece de zaten yine uykusuz geçmiş, benim de sinirler bozuktu. En sonunda bıraktım onu annemlere, ben gittim Bağdat caddesine kendime birşeyler almaya. Ama tabii herzamanki gibi kendime birşey alamadım, Elif'e aldım. Mothercare'de %50 indirim vardı. Elif'e iki tane kazak, bir pantolon ve bir de baharlık bir bluz aldım.
Buarada uykusuzluğumuz hat safhada. Dün gece sabaha karşı o kadar çok ağladı ki, en sonunda o yatağında ağlarken ben de kendi yatağımda yorganı çektim ağlamaya başladım. Ne olacak bunun sonu bilmiyorum. Her geçen gün sinirlerim biraz daha zayiıflamaya başladı. Diş çıkarıyordur inşallah diye sabrediyorum.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba
aynı sorunları bizde yaşıyoruz.Benim kızımda geceleri uyanıyor ve uyumuyor.Biz gündüzleri çok uyutmuyoruz artık.Bundanmıdır bilmem 2 gündür daha iyi.SEvgiler

Adsız dedi ki...

Merhaba
Daha öncede yazmıştım ama ismim çıkmadı.Neyse kızlarımız hemen hemn aynı zamanlarda doğmuş bizimki16 şubat doğumlu.blogunuzdan takip ediyorum yazılarınızı aynı sorunları bizde yaşıyoruz.Ben birde çalışıyorum sabahları işe gitmek ölüm geliyor bana.Bu arada kendi kendine uyutmayı öğretiyorum demişsiniz bunu nasıl başardınız yazarsanız sevinirim.

asuman

Adsız dedi ki...

İkiside çoookkk şeker:))

Serpil