29 Ocak 2008 Salı

Elif'in Erken Kutlanan Plansız Doğumgünü Partileri


Ablamlarda Elif'in ilk doğumgünü pastasını kestik


Babaannemiz geçen hafta taburcu olacaktı ama maalesef bel sıvınısında bir kanama tespit edildiği için şimdi tetkikler yapılıyor. En son anjiyo yapılacak ve sonrasında ameliyata gerek olup olmadığı anlaşılacak. Murat da 2 haftadır burada olduğu için ve ameliyat olursa da daha vakit olduğu için pazar günü döndü. Aslında 3 tane bilet almıştık ama Murat her koşulda buraya tekrara geleceği için biz biraz daha kalmaya karar verdik. Aslında evimizi çok özledim ama ne yalan söyliyim burada da pek rahatız. Hem bugün sabah uyandığımda kar yağıyordu, Elif yine çok mutlu oldu.


Cumartesi günü teyzemler ve kuzenlerim ablamlara gidiyorlardı. Biz de giderken, hadi bir pasta alalım da Elif bir mum üflesin dedik. Plansız birşey oldu aslında. Dedemizin vefatından ve babaannemizin rahatsızlanmasından sonra doğumgününü iptal etmiştik. Ama yine de pasta kesmek kısmet oldu. Oradan Gülbin ablamıza gittik akşam. Babaannemize haftasonu izni vermişler, hastaneden 2 günlüğüne çıkarmışlar, Gülbin ablaya götürmüşler. Biz de pazar günü gidiyoruz diye babaannemiz son bir kez görsün dedik. Orada da Elif'e pasta almışlar. Şansa bak doğumgünü yapılamayacakken 2 kere mum üfledi Elifcik. 31 Ocakta Diyarbakır'da olacaktık aslında, artık orada bir pasta keseriz diyorduk. Ama işte hala buradayız :)


Çok cici hediyeler geldi Elif'e. Montlar, pantolon takımları, elbiseler, hırkalar. Herkese buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Giydirdikçe resim çeker çeker yollarım artık.

Babaannesi Elif'i görünce moral buldu



diğer bıdıklar Can ve Deniz



Gülbin ablalarda da pasta kesildi

Hiç yorum yok: