23 Ocak 2008 Çarşamba

Bu Günlerde Çok Yoğunuz

Elif hayvanları öğreniyor


Üzüntü ve telaşe yüzünden bloglarımı ihmal etmek zorunda kaldım. Fehiman Babamın vefatından sonra maalesef Sevil Annem hastalandı. Geçen cumartesi günü beyin kanaması teşhisi konunca hepimizin yüreği ağzına geldi. Pazar günü anjiyo yapıldı, neyse ki kanama olmuş ve durmuş. Muhtemelen babamın vefatını öğrendiği an bir kanama oldu. Pazar günü anjiyo sonucundan sonra biraz nefes aldık ama hala hastanede müşahade altında tutuluyor. Bir de buarada Elif hastalandı. Üst solunum yolu enfeksiyonu oldu. Onu bırakıp da hastaneye falan gidemiyorum maalesef. Murat zavallım koşturup duruyor. Hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak çok yoruldu. Şimdilik işler yoluna giriyor gibi bakalım.


Dediğim gibi Elifgeçen hafta ateşlendi. 39'lara çıktı ateşi. Bir de burun akıntısı cabası. Calpol ve İbufen'i 3'er saat arayla dönüşümlü olarak verdim. Ancak ertesi gün hala düşmeyince doktora götürdük. Antibiyotik verdi 7 günlük (augmentin), Peditus (soğuk algınlığı için) ve Asist (balgam söktürücü). Antibiyotikten sonra ateşi hemen düştü neyse ki, ancak p.tesi akşamı neden bilmem yine ateşlendi. Yine ibufen verdim ve düştü. Bugün doktora gittik kontrole. Dün de çok huysuzluğu vardı deyince, orta kulak iltihabından şüphelendi biran ama neyse ki değilmiş. Şimdi keyfi daha iyi. Dün artık köşe bucak kaçar olmuştum, bana da fenalık geldi valla. Uyku düzenimiz falan hepsi bozuldu tabii.
Geçen muayenesinde 3 haftadır hiç kilo almadığını gördük. Halbuki iştahı da gayet yerindeydi. Ben çok üzüldüm tabii ama doktor iştahı yerindeyse endişelenecek bir durum olmadığını söyledi. İştah yoksa işte o zaman önemliymiş. Şimdi o kadar kafama takmıyorum ama tabii hastalığı süresince iştah azaldı, zaten kilo almamıştı, şimdi olanı kaybetmese bari.


Eğer bir aksilik çıkmazsa pazar günü evimize dönüyoruz artık. 2 aya yakın bir süredir buradayız, insan evini ve düzenini özlüyor gerçekten. Dediklerine göre eskisi kadar soğuk değilmiş evler, biraz daha fazla yanmaya başlamış kaloriferler. Umarım öyledir, çünkü burada sıcağa fena alıştık, bir de orada soğuktan hasta etmesek bari.

Kaan ve Elif dedeleri ile

Teyzesi Elif'i ziyarete gelmiş

5 yorum:

keskinli dedi ki...

selamlar
öncelikle ziyaretinize cok sevindim
kayinpederinizinden vefatina bir okadar üzüldüm sllsh rahmet eylesin basiniz sag olsun tüm sevenlerine sabirlar versin
elifcikte insallah en kisa zamanda sagligina kavusur sevgiler

türk dedi ki...

Rüzgârın kemanını çaldığı, damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıp ta keşke dediğin tüm güzellikler gerçek olsun arkadaşım. HAYIRLI CUMALAR...
http://songulacikgoz.blogcu.com

cnm başınız sağolsun...

Merkal dedi ki...

Geçmiş olsun Gamze, ateşinin düştüğüne sevindim...

DERYA dedi ki...

dedenize allah rahmet eylesin,minik tatlışa gecmıs olsun okurken bizimde bu hastalıkları yasayacagımız gelıyor aklıma ve fane halde korkuyorum,sevgiler.

Adsız dedi ki...

Selamlar,oncelikle basiniz sagolsun,
kizin cok sevimli masallah,ona da gecmisler olsun diyorum.
Zor gunler geciriyor olmana uzuldum
fakat moralini bozma kardesim,sonucta her sey gelip gecer,tanistigimiza sevindim,kendine iyi bak,SEVGILER...

leylakrengi.blogcu.com