20 Ekim 2011 Perşembe

Annelerin Hayatlarındaki En Değerli Anısı

Anneliğin en unutulmaz anılarından biri olan doğum, tüm kadınların ilgisini çeken mucizevi bir olay olarak tanımlanıyor. Doğum sayesinde hem bir bebek, hem de bir yeni “anne” dünyaya geliyor. Hamilelerden tecrübeli annelere, doğumla ilgisi olan herkes çeşitli doğum deneyimlerine merak duyuyor. anneysen.com’un Doğum Hikayeleri bölümü, doğum anılarını paylaşmak isteyen annelere, yaşadıkları doğum tecrübesini yazıya dökme(/yayınlama) imkanı sunuyor.

“Sezaryen mi, normal mi?” “Epidural mi, genel anestezi mi?” gibi doğumla ilgili önemli sorular, annelerin paylaştığı deneyimler sayesinde daha değerli yanıtlara kavuşuyor.

Bölümün en önemli özelliklerinden biri de, annelerin tüm doğum hikâyelerine sitenin her alanında olduğu gibi yorum bırakabilmesi. Bu sayede anneler hikâye sahibine kutlama mesajlarını iletirken, doğum şekliyle ilgili soruları ve yorumlarıyla da doğum konusunu beraberce irdelemiş oluyor.

Birbirinden farklı, ilginç ve heyecan verici doğum anılarına ev sahipliği yapan bölümü; anneysen.com annelerinin coşkuyla katıldığı ve faydalandığı özel bir alan olmaya devam ediyor.

1 yorum:

Filiz dedi ki...

tam benlik bir siteymiş:)ben de hamileliğimin son zamanlarındayım,doğum hikayelerini okumalıyım bi ara..sevgiler..