11 Ocak 2011 Salı

Çekilmez Bir Sıkıntı Bu Diş Çıkarma

Yakında üstten bir dişi gelecek herhalde. Günlerdir salya seviyemiz hat safhalarda. Önlük dayandıramıyorum. Bugün öğle yemeğini yedirirken birden dişlerini sıkmaya başladı. Önce ne olduğunu anlamadım. Baktım yemek de yemiyor ve sürekli dişlerini vargücüyle sıkıyor. Tabii alttaki dişler zaten keskin, üstteki diş etini kanatmaya başladı. Hemen ağzına ısıracak başka şeyler verdim ama nafile, istemiyor, illaki dişlerini sıkacak. Bir süre sonra geçti. Herhalde o anda çok sıkıntı yaptı çünkü sonra iştahı da geldi, kalan yemeğini bir güzel yedi. Ama ilk defa bebeğimin kendine zarar verdiğini gördüğüm için gerçekten çok üzüldüm. Ve ne yazık ki yapacak çok da fazla birşey yok. Diş kaşıyıcılarını iki çocuğum da hiç kullanmadı gibi birşey. Ben de zor zamanlarda soğuk havuç, metal kaşık, ya da hiç kullanmadığı ama bu gibi durumlar için sakladığım emzikleri veriyorum. Biraz olsun rahatlatıyor ve oyalıyor.




2 yorum:

Unknown dedi ki...

Gamze.. selin ben Şair nedim'den:)
selin çallı hatırladın di mi?
tesadüfen bu sayfaya ulaştım.. çok tatlı 2 çocuğun olmuş, maşallah allah bağışlasın..
benim de 3 ay önce bir oğlum oldu, iş kariyer vs derken çok geç kaldım ben.. Eşim çok istemese ben hala kariyer peşinde koşturacaktım ama annelik müthiş bir duyguymuş..
hala diyarnakırda mısın? sanki öyle kalmış aklımda ama atıyor da olabilirim:) bana selin79@gmail.com dan ulaşabilirsin. Müsait olduğunda yazarsan sevinirim. Bende mail adresin yok çünkü. Öpüyorum çok..

MODA GEZGİNİ dedi ki...

inci beyazı gibi sağlam dişleri olsun yavrucunun:) Sevgililer günü Hediye çekilişime bekliyorum:) sewgiler