13 Ocak 2010 Çarşamba

Elif'in Kısalan Saçları

Keseyim mi, kesmeyeyim mi karar veremiyordum. Çok güzeldi ama o kadar uzamıştı ve o kadar karışıktı ki...Sonunda geçen akşam banyo sonrasında makası aldım elime kesiverdim uçlarından. Gerçi pek uçlarından olmamış...Biraz kısaltmışım...Ama rahat ettik ikimiz de. Hem karışıklığı daha rahat açılıyor hem de daha çabuk kuruyor.

Elif'in saçları artık omuzlarında

Son zamanlarda hayal gücü iyice arttı. Sürekli birlikte oyun oynamak istiyor. "Şimdi sen çocuk olmuşsun ben de senin annenmişim" ya da "şimdi sen Lampinin annesi ol ben de Roo, sen beni kurtaracaksın" bugünlerde aramızda en sık geçen diyalog. Ya da bebeğinin annesi oluyor, bebeğinin neler yaptığını bana anlatıyor. Bebeğinin yaptıkları ise kendi yaptıkları. Ben ona nasıl davranıyorsam o da bebeğine aynı şekilde davranıyor, aynı şeyleri söylüyor.
"suyunu çok az içiyor o nedenle kabız oldu", "akşam ona kitap okuyorum, sonra üstünü örtüyorum gidiyorum, yanımda kal diye ağlıyor", "yemeklerini çok az yiyor büyüyemeyecek, abla olamayacak", "parka çıkınca eve gelmeyeceğim diye ağlıyor", "benim karnımda bebek var ama yine de tulalete sen oturt diye tutturuyor, çok zorlanıyorum"... Bu cümlelerden neler yaşadığımıza dair bazı şeyleri anlıyorsunuzdur herhalde :)))

Şarkıcılık konusunda annesine çekmiş

4 yorum:

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Sıhhatler olsun elif'e.
Yeni saçları çok yakışmış.Sizin de doğuma az kaldı.Hayırlısıyla kucağınıza almanızı diliyorum.

Unknown dedi ki...

Oh ne güzel rahatlamışsınız ikinizde,elifede çok yakışmış saçları ,güle güle kullansın:)

nohut oda dedi ki...

benimde kahkul kestıresım var:)
bakalım cesaret edersem..
çok yakısımıs böylede güzel olmuş maşallah

Adsız dedi ki...

Cnm,, Prensesin saçları çok güzel olmuş!yakışmış-güzele ne yakışmaz;o)-
Doğuma bişey kalmamış... hayırlısı ile Allah bir ses ile kurtarsın.
Sevgiler
Talar