25 Eylül 2007 Salı

Elif'i Artık Kimse Tutamıyor

Yaklaşık 5 gündür sıralamaya başladı. Artık dur durak bilmiyor. Tutanarak gidebileceği her yerde tur atıyor. En çok sevdiği mekanlardan biri mutfak. Mutfakta ben yemek pişirirken o da masanın altında ve sandalyelerin arasında gezinmekten çok hoşlanıyor. Tabii en büyük zevklerinden biri de sandalyeye tutunmak. Bir de yatak odasındaki ve mutfaktaki en alt çekmeceleri açıp içindekileri teker teker çıkarmak. Maalesef "hayır" kelimesinden anlamıyor. Bir gün sandalyeden düşecek ya da eli sıkışacak diye korkuyorum. Gerçi elleri sıkışmıştı ama pek ders almıyoruz bazı şeylerden.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Gamzecim Elif'inde Kaan gibi acelesi var sanırım yakında yürürde bu bücür ben sana diyeyim.çok şeker olmuş maşallah gözlerinden öpüyorum.
Gaye

Adsız dedi ki...

Elif bir dahaki görüşmemiz de konuşur da heralde. Maşallah Allah onu tüm kazalardan korusun.
Serpil

Merkal dedi ki...

Süper olmuş Gamze :) Zeka kübü gibi maaşallah, tü tü tü!

Siyah Beyaz dedi ki...

yahu yaşında koşar bu çocuk, harika valla, oku Murat oku maşallah maşallah :))
Öptük sizi.

Arman Memil dedi ki...

Gamzecim Ailecek Efimizin videolarını seyrettik maşallah diyoruz. hele o ikinci videodaki gülüşü yine bizi ertti burada.

Adsız dedi ki...

Şaşılacak bir şey yok. Belli ki teyzesine çekmiş bu güzel kız...

Hepinizi öptüm. Onun o gülüşünü de yerim bu arada...

Aslı

Cocukla Cocuk dedi ki...

Blograzziden geldim. O ne çok blog öyle, hayran kaldım emeğinize...
Maşaallah Elif'e ne güzel gülmüş, kameraya da. İkinci videodaki oyuncak tan vardı yeğenimde çok uzun bir süre oynuyorlar. Ama biliyorsun sesi bir süre sonra fazla geliyor.