17 Aralık 2006 Pazar

Merhaba..

Merhabalar,
Bir canın dünyaya gelişi ne kadar sıradan ama ne kadarda yaşam ötesi… ne kadar mucizevi. İlk defa başımıza gelen bu mucizevi olayı, içimize sığmaz bir coşkuyla yaşayınca bunun sanal aleme taşması sanırım kaçınılmaz oldu.
Buradan tanıdıklarla, dostlarla ve bilhassa bu deneyimi ilk defa yaşayanlarla bir bebek dünyaya getirmek ve büyütmekle ilgili bir paylaşım ortamı oluşturmak istedik. Buraya bu konuyla ilgili işin püf noktalarını ve ayrıca bu yolculukta karşılaşılan güzel anıları toparlamayı arzu ediyoruz. Bu amaçlar doğrultusunda her türlü fikrinize açığız…
Yazılarıyla…okuyuşlarıyla…veya sadece temenni ile yardımcı olan herkese çok teşekkür!

8 yorum:

Merkal dedi ki...

Merhaba :) Yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum...

Sezenb dedi ki...

Gamze'cim bir psikolog olarak cocuk psikolojisi konusunda hem teorik hem de pratik bilgiler iceren yazilarinizi merakla bekliyorum:)
simdilik ihtiyacim olamayabilir ama belli mi olur; bilgilenmekte fayda var:)

Merkal dedi ki...

Süper bir giriş olmuş, tebrikler!

Siyah Beyaz dedi ki...

Ooo,
tam süper olmuş. Anlam ve önemi olan bir sayfa.

Allah NAZAR dan saklasın...

curly dedi ki...

ne kdar sahanee!! deneyimli anneler snin gbi ilk defa bu heycni yasayan anne adaylri ile bu blog araciligyla brikimlerini paylasabilecek. Htta bu blogdan cocgun gn be gun byudgunu takip edebilicezz.SUPERRR!!

Merkal dedi ki...

Bence bu blog uzerinden bir kiziniza isim bulma kampanyasi yurutun, belirli bir sure verin, bakalim insanlar nasil isimlerle donecekler ? Sizin kabul edebileceginiz en iyi ismi bulana bir de odul verin :)

Nasilim ?

Hem takip etmek de heyecanli olur :)

Siyah Beyaz dedi ki...

Bence Bebeğinizin ismi Elif olabilir.

Ödüle yakınım sanırım.

:)

DENIZ0 dedi ki...

Merhabalar,
Sayfanızı cok begendım.Gırıs bolumune hele bayıldım.Benım de 3 yasında 'Denız'adında bır kızım var ve dogumdan once dusundugumuz ısımlerdendı 'Elıf'.Daha da ılgıncı doktorumuzun kızımızın gobek adını 'Elıf' koydugunu soylemesıydı:))
Iyı kı boylesı bır mucızeye, bu kadar yakından tanık olabılme sansımız var degıl mı.
Herseyın umdugunuzdan cok daha ıyı olması dılegıyle...