12 Nisan 2012 Perşembe

Manisa'da Düğün

Havalar ısındı diye sevindik attık kendimizi sokaklara, sonra yeniden kış geldi kapandık eve. Ciddi ciddi kalorifer ihtiyacı duyduk. Bugün yeniden ısınmanın sinyallerini veriyor gibi hava ama haftasonu için yağışlı gösteriyor. Geçen seneki gibi olmaz inşallah. Geçen sene hatırlarsanız ha ısındı, ha ısınacak derken baktık haziran gelmiş...
Geçen hafta bir arkadaşımızın düğünü için Manisa'ya gittik. Hava da nasıl güzeldi, düğün de gayet güzel geçti. Çocuklar kah eğlendiler, kah süründüler tabii. İkisi de bütün gece pistten ayrılmadılar. Tabii arabaya bindiğimiz anda kafalar gitti. Odaya zor attık kendimizi. Hadi Emre neyse ama Elif artık öyle hafif değil ki, 20 kilo :) Onu taşımak epey zahmetli oluyor. Neyse ertesi sabah dağ havası alalım diye Spil dağına çıktık. Nasıl temiz bir hava, bol yeşillik..Gözümüz ve ciğerlerimiz açıldı doğrusu. Ama esinti çok fazlaydı o nedenle arabadan fazla çıkmamayı tercih ettik. Mesir macunumuzu alıp Bandırma'ya doğru yola çıktık. Keşke vakit olsaydı da İzmir'e de kaçabilseydik. Çok seviyorum ben İzmir'i. İleride yaşamak istediğim yerlerden birisi. Şimdi olmadı ama yazın mutlaka Foça taraflarına kaçarız herhalde.

 Gelin çiçeği ile Elif


Öksürükle başımız dertte. 10 günden fazla bir süre önce ikisini de doktora götürdüm, Elif bronşit olmuş yine. Emre'de de şiddetli akıntı var burnunda boğazına akıyor. İlaçlarımızı düzenli de kullandık ama hala tam geçmedi. Bugün kontrole götüreceğim okuldan sonra. Şu havalar biran önce ısınsa artık.



Hiç yorum yok: