29 Kasım 2011 Salı

Uzmanlara Ücretsiz Danışma

İşbirliği içinde olduğum anneysen.com'un yeni bültenini sizlerle paylaşmak istedim. Hepinizin ilgisini çekecek bir bölüm olan Uzmanlara sor bölümü birçok konuda aklınıza takılan herşeyi sorabileceğiniz ve gerçekten de cevap alabileceğiniz bir bölüm. Ben şahsen ortopedi uzmanına Elif ile ilgili bir konuyu danışmıştım, çok kısa sürede yanıt gelmişti. Buyurun okuyun ve danışın:


anneysen.com’da 70 uzman, annelerin hizmetinde

www.anneysen.com Uzmanlara Sor bölümünde 40’a yakın uzmanlık alanında 70 uzman annelere ücretsiz danışmanlık veriyor

Annelerin annelerle buluştuğu, birbirlerinin tecrübelerinden faydalandığı www.anneysen.com, sosyal paylaşım alanı olmaktan öteye geçerek anneler için bir yaşam platformu oluşturuyor. Anneliği kolaylaştırmaya yönelik birçok araç ve servisin yer aldığı sitede, anneler birbirilerine danışabilmenin yanında profesyonel destek almanın da rahatlığını yaşıyor. anneysen.com’da yer alan ve 40’a yakın alanda 70 uzmanın soru yanıtladığı Uzmanlara Sor bölümü, annelere ücretsiz hizmet veriyor. 
anneysen.com’un Uzmanlara Sor bölümünde, annelerin danışmak isteyebileceği her konu düşünülmüş. Kadın sağlığından psikiyatriye, KBB’den ürolojiye, tıbbi genetikten çocuk diş hekimliğine, beslenme-diyetten tüp bebeğe, 20 tıbbi alandaki uzmanın yanında; detoks, finans, hukuk, iç ve dış mimari, isim bilimi, kişisel para yönetimi, pilates, özel eğitim, hamile koçluğu, anne-baba koçluğu, eğitim koçluğu gibi alanlarda da uzmanlar bulunuyor.
www.anneysen.com Uzmanlara Sor bölümünde, her bir uzman annelerin özel sorularını yanıtlıyor. Soru sorma ve yanıtlama adımlarının oldukça kolay tutulduğu bölümde soru sahibi dilerse kullanıcı ismini gizleyebiliyor. Böylece anneler, uzmanlarla gönül rahatlığıyla iletişim kurabiliyor.  Bölümde, önceden sorulmuş soru-cevabı okumak da mümkün. Böylece anneler, acil durumlarda ve sık rastlanan problemlerde bölüme başvurabiliyor. 
Uzmanlara Sor bölümü, sadece bir soru-cevap alanı olmaktan öteye gidiyor. Bölümde anneysen.com uzmanlarının yazdığı 500’e yakın makale bulunması, anneysen.com’u anneler için önemli bir bilgi kaynağı haline getiriyor. Uzmanların kişisel sayfaları ise; onlarla ilgili detaylı bilgi almak için faydalı araçlar sunuyor. Uzmanın özgeçmişi, cevapladığı sorular ve sitede yayınladığı makaleler, ayrıca varsa videolarla birlikte, iletişim bilgileri de uzmanın kişisel sayfasında yer alıyor.
www.anneysen.com Uzmanlara Sor bölümü, annelerin elinin altında önemli bir başvuru ve destek kaynağı haline gelmiş durumda. www.anneysen.com, anneliğin zorluklarını değil, keyifli yanlarını ön plana çıkarmaya devam ediyor. 

Hiç yorum yok: