23 Şubat 2011 Çarşamba

Emre Yürüyor

En son yazımda Elif'in ateşini düşüremediğimden bahsetmiştim ya, en son 40'a çıkınca doktora götürdük, meğer boğaz enfeksiyonu olmuş. Penisilin grubundan bir antibiyotikle hiç ummadığımız kadar çabuk geçti. O günden beri nazar değmesin hepimiz gayet iyiyiz.
Emre artık adımlarını iyice arttırdı. Özellikle dünden beri çok büyük bir gelişme katetti. Artık yürüyor diyebilirim. Koridorun yarısına kadar yürümeyi başarıyor. Doğumgününde ortalıkta yürüyor olacak herhalde.


Elif de tüm bu gelişmeleri neşe içinde izliyor. Kardeşi ona doğru yürüyünce "gel oğluşum gel bana gel" deyip onu çağırıyor, sonra da alkışlıyor. Aslına bakarsanız Elif evde olduğu zaman Emre'yi çok güzel oyalıyor, ben yalnızken benim yanımdan ayrılmıyor. Bir de dolapları karıştırması cabası. Bugün büfemdeki misafir çay bardağımı zor kurtardım elinden. Mutfakta yağlarımın olduğu dolapla, ayakkabılığa ikeadan aldığım kilitleri koydum. Şimdilik en önemli iki dolabım güvenli. Diğer başka yerlere de koymak için internetten sipariş verdim. Bu dolap ve çekmece kilitleri gerçekten çok yararlı. Ben Elif'te de bazı yerlerde kullanmıştım.

2 yorum:

İkiz Annesi dedi ki...

Hastalığınızın geçmiş olmasına sevindim.
En güzel anları yeni yürümeye başladıkları zamanlar.
Kardeş olmak farklı bir şey Allah ayırmasın onları:)
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

evdeki çoğu çekmecede mevcut o kilitler ama yetmiyor bende renkli kurdelalar la bağladım her yeri mecburen.bu arada kızının iyileşmesine ve oğluşunun yürümesine sevindim sevgiler..