30 Eylül 2010 Perşembe

Evden Çalışıyorum, Mutluyum, Huzurluyum



Çalışmaya alışmış bir insana evde kalmak çok zor gelir. Ben Elif doğana kadar insan kaynakları alanında çalıştım. O zamanlar eşimin tayini dolayısıyla Diyarbakırdaydık. Yine de oranın en büyük ihracat firmalarından birinde görev yapıyordum. Kızım doğunca onu uzak memlekette bakıcıya emanet etmek istemedim ve işimden ayrıldım. Tabii evde oturmak bana göre değildi. Blog yazmaya o zamanlar başladım. Kızım 1.5 yaşına gelince karşıma çok güzel bir iş teklifi çıktı. Aslında tayinimizin dolmasına 1 sene kalmıştı ama ben ev hanımı olmaktan sıkılmış ve çocuk bakmaktan da bunalmış vaziyetteydim. Ve özel eğitim merkezinde yarı zamanlı psikolog olarak çalışmaya başladım. Bu iş yarı zamanlı olmasından dolayı bana çok iyi geldi. Hem kızımı çok ihmal etmiyordum hem de biraz evden ve kızımdan uzak kalıp onu özlüyordum. Bunu sevmiştim. Derya ablamızı da bu sayede tanımıştık ve çok sevmiştik, tayinimizin çıkışı her üçümüz için de zor olmuştu. Bandırma'ya gelir gelmez ikinci bebeğime hamile kalınca hiç iş aramaya kalkışmadım. Aynı kızım gibi oğlumu da biraz ortaya çıkıncaya kadar kendim büyütmeye karar verdim. Bu arada bloğumu yazmaya devam ediyor ve gün geçtikçe izleyicilerim artıyordu. Ama evde kalmak bana göre değil ya bir tane daha blog açtım, Annelere Özel. Bu bloğum daha profesyonel yazılar içeriyor. Blog yazmasına yazıyorum ama benim asıl gönlümden geçen evden iş yapmaktı. İnternet üzerinden kazanç sağlamaktı. Hayat zor, ikinci bebeğimizi bekliyoruz, batıdayız ve tek maaşız. Birşeyler yapmam lazımdı. Derken karşıma yine bir fırsat çıktı. Sanal Mağaza....Evet herşey o kadar kolaydı ki...Aslında biz bu işe girerken ortada herhangi bir mağaza falan yoktu herşey sadece bir proje idi. O nedenle çok uygun fiyatla bir sanal mağaza sahibi oldum. Ben sadece alan adımı aldım, gerisini onlar hallettiler. Bana hazır kurulmuş, pos sistemi hazır, şuan için halihazırda 10binden fazla ürünü olan, faturası, tedarikçisi, kargosu ile uğraşmadığım bir entegre sanal mağaza verdiler. Alışveriş Cambazı...Benim tek yapmam gereken siteme ziyaretçi çekmek ve satış yapmak...Bu tam da bana göre bir işti. İki çocuk annesi olarak günümün nasıl yoğun geçtiğini tahmin edersiniz. Bana bütün gün bilgisayar başında oturabileceğim bir iş uygun olmazdı. Şimdi günde sadece oğlumun uyduğu zamanlarda birkaç saatimi ayırarak evimden iş yapıyorum. Kendi mağazamın pazarlamasını yapıyorum. Bu blogda da bu kadarcık reklam yapmam da doğal değil mi?

Neler mi var? Bilgisayar, cep telefonu, bebek giyim ve gereçleri, ekolojik temizlik ürünleri, iç giyim, ev gereçleri, zayıflama ürünleri, cilt ve saç bakım ürünleri ve daha pek çok kategori. Her geçen gün de eklenmeye devam ediyor. Sitemin güvenliğinden de hiç süpheniz olmasın. Bizde herşey şeffaf. Tıklayın görün

Aslında benim demek istediğim eğer evhanımı iseniz ve evden iş yapmak gibi bir düşünceniz varsa bu işi siz de düşünün derim. Çok az bir maliyetle benim sanal mağazam gibi bir sanal mağaza sahibi olmak istemez misiniz? Eğer ben bu işle ilgileniyorum diyorsanız bana bilgi@alisveriscambazi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Size çok daha detaylı bilgi verebilirim. Kendiniz araştırmak isterseniz de www.justandfast.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çok yakında bazı kampanyalarla karşınızda olacağım. Siz değerli okuyucularımın desteklerini bekliyorum. Beni takip edin :)

2 yorum:

kalbim egede kaldı dedi ki...

merhaba:
yaklaşık olarak ne kadar gelir getirisi var sana bu işin ben çalışan biriyim ama fazla para göz çıkarmaz dimi:)

murat dedi ki...

paranızı gerçekten alabiliyormusunuz?
ve aylık ortalama kazancınız nedir.