27 Şubat 2010 Cumartesi

Heyecanlı Bir Bekleyiş



Perşembe günkü nst'de kasılmalar %79'u bulunca beni apar topar hastaneye yatırdılar. Sanki heran sezeryana girecekmişim gibi de hazırladılar. Hem aptal oldum biranda hem de sinirlerim bozuldu. Çünkü eşimin daha haberi bile yoktu. Neyse ki hidrasyon tedavisine (damardan hızlı bir şekilde serum verilmesi) cevap verdi de kasılmalar normale döndü. O gece eşim geç de olsa apar topar geldi ya, içim rahatladı. Sonuç olarak bir heyecan atlattık, ertesi gün taburcu oldum. Bir gece istirahat edeceğim varmış :) Şimdi normal yaşantıya geri döndüm, kendimi fazla zorlamıyorum sadece. Pazartesi yine NST. Umarım aynı heyecanı yaşamayız. Hastaneden çıkarken tarih de aldık. Eğer beklerse oğlum 9 martta gelecek.
Buarada Elif de hastanede kaldığım gece babaannesinde kaldı. Korktuğum gibi olmadı. Sadece gece uykusunda biraz anne diye sayıklamış ama sıkıntı yapmamış. Akşamüstü beni ziyarete de geldi. Hastane odası ona çok değişik geldi tabii. Özellikle de nst'ye bağlanma işi. Kardeşinin kalp atışlarını da dinledi hep.

5 yorum:

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Maşşalah ablasına, o da heyecanlanmıştır =)
Rabbim kolaylıklar versın ve sagsaglım kucagına almak nasıp etsın oglunu...
İnşallah benım de ıkıncı cocugum erkek olur :)
Cisiyet cok onemlı degıl elbette ama,oğlum da olsun dimi :P

Beyaz Hanımeli dedi ki...

Allah kolaylık versin. Bir çırpıda doğsun bebiş hayırlısıyla. Sevgiler.

durupinar dedi ki...

Allah,sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah.

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

ayyy Elif de heyecanlanmıştır kardeşi geliyor diye.
Ama maşallah..bir gece bile olsa anneden ayrı kalmak zor olmuştur onun için.Neyse doğuma az kaldı.Sağlıkla kucağına al emi.

...Bebişlerim... dedi ki...

Hayırlı olsun bebişin cnm. Bende ikinci bebeği düşünene bir anneyim. Seni gördümya dahada heyecanlıyım artıkkk :))))