18 Haziran 2012 Pazartesi

Tiny Love'dan Beşiğe dönüşebilen ilk ve tek Anakucağı


Dünyaca ünlü Gymini® oyun halılarının üreticisi Tiny Love™, annelerin işlerini kolaylaştırmaya devam ediyor.

Yaptığı yeniliklerle anneler için pratik ve kullanışlı, bebekler için ise gelişimlerini olumlu yönde etkileyici oyuncaklar üreten  Tiny Love, annelerin ihtiyaçlarını düşünerek beşiğe dönüşebilen ilk ve tek ana kucağı projesini hayata geçirdi.

Annelerin hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik tasarlanan “3’ü Bir Arada Ana Kucağı” bebeğin beslenme, uyku ve oyun aktivitelerini keyifli ve tek bir alanda gerçekleştirmesine fırsat tanıyor.

Kolay kullanımı ve şık tasarımıyla satışa sunulan “3’ü Bir Arada Ana Kucağı”, ismini kullanımındaki 3 ayrı pozisyondan alıyor.

“Yarı yatma ve Sallanma Pozisyonu”nda dokuz değişik sakinleştirici melodi çalan müzik kutusu ile bebek tarafından aktive edilen dönence ve sallanan oyuncaklar bebeğin eğlenmesini sağlar.

“Oturma Pozisyonu”nda keyifli zaman geçiren bebeğin, çevresini gözlemlemesi ve beslenme koltuğu avantajı sağlanır. Ayrıca bu pozisyonda dönence rahatça çıkarılabilir.

“Uyku Pozisyonu” için de kolaylıkla 180° yatırılabilen ve beşiğe dönüştürülen 3’ü Bir Arada Anakucağı, bebeğe keyifli ve güvenli bir uyku ortamı sağlar.

Tüm pozisyonlara basit ve hızlı bir şekilde geçiş yapılabilme kolaylığı sağlayan ve titreşim özelliği çalıştırılabilen,  3’ü Bir Arada Ana Kucağı, anneler için kendilerine vakit ayırabilecekleri bir yaşam ortamı da hazırlar.

Tiny Love Ana Kucağı 18 kg’a kadar kullanılabilme özelliğiyle benzerlerinden ayrılmaktadır.

Tiny Love 3’ü Bir Arada Ana Kucağı, tüm Türkiye’de seçkin satış noktaları ve internet mağazalarında 269,90TL’den satışa sunulmuştur.




Bu bir tanıtım yazısıdır.

Hiç yorum yok: