9 Mayıs 2008 Cuma

Kablosuz İnternet ve Çocuklarımız

Geçenlerde bir internet sitesinde rastladığım bir haber vardı. Web Perisi adlı bloğumda bu haberi yayınladım ama bu haber çocuklarımızı ilgilendirdiği için buradan da sizlerle paylaşmak istedim.
Sağlıklı yaşam uzmanı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, evdeki tehlikeye dikkat çekti. Prof. Müftüoğlu, kablosuz modemin yaydığı manyetik dalgaların hamile ve 2 yaş altındaki bebekler için zararlı olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, sağlıklı ve uzun bir yaşamın gereklerini gazeteci Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Arena programında açıkladı. Prof. Dr. Müftüoğlu beslenme koşullarının yanısıra çevrede kullanımı artan manyetik kirlenmeyle ilgili olarak çok ciddi tehlikelerin olduğunu söyledi. Cep telefonu kullanımının ilerleyen zamanlarda sigara gibi yasaklanacağını belirten Prof.Müftüoğlu, kablosuz internet ortamının da özellikle küçük yaştaki çocuklar ve hamile kadınlar üzerinde zararlı etkilerinin olduğu yönünde ciddi bulguların olduğunu kaydetti. Prof. Müftüoğlu şöyle konuştu: yazının devamı için tıklayın

Hiç yorum yok: