tag:blogger.com,1999:blog-1347920658659276914.post8636310163770979313..comments2023-09-22T11:17:44.229+03:00Comments on Bebek Büyütüyorum: Elif'in 12. Ay MuayenesiAcquahttp://www.blogger.com/profile/09031537225363105152noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1347920658659276914.post-87973839640921404342008-02-06T16:27:00.000+02:002008-02-06T16:27:00.000+02:00mesleki bir konu yazmasam olmaz :)) yüksek sıcaklı...mesleki bir konu yazmasam olmaz :)) yüksek sıcaklıkta kızartma yada fırınlama sonucu gıdadaki şeker ve protein reaksiyona girerek akrilamid maddesini oluşturur. akrilamid kanserojen bir maddedir. dolayısıyla sadece bebe bisküvileri değil, fırınlanmış yada kızartılmış tüm ürünlerde bu risk var. hatta evde yaptığınız ürünlerde bile maalesef :(( çok uzun süre ve yüksek ısıya maruz kalmış ürünleri yememekte fayda var.bilinen markaların bu konuda duyarlı olduğunu düşünüyorum. belki sadece bilinen markaları almak lazım.. bu arada o ne poz öle..hakkaten farklı bir bakış açısı :))))Sudamlamhttps://www.blogger.com/profile/14656531994399610917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1347920658659276914.post-74475346881152798892008-02-05T21:10:00.000+02:002008-02-05T21:10:00.000+02:00Gamzem bu poza bittim ya :) Biz istesek de yapamay...Gamzem bu poza bittim ya :) Biz istesek de yapamayız valla Elif'e aferim şeker şey ya :)Anonymousnoreply@blogger.com