18 Şubat 2010 Perşembe

İstanbul'a Geldik, Doğumu Bekliyoruz

Geçen cuma günü İstanbul'a geldik nihayet. Daha fazla ağırlaşmadan buraya sakladığım alışveriş işlerini tamamladım. Elif'de de olduğu gibi yine e-bebek mağazasını ziyaret ettik. Neyse ki bu sefer bebek arabası, mama sandalyesi gibi çok masraflı bir alışverişimiz olmadı. Bebek çantası, biberon, emzik, yıkama süngeri gibi bazı şeyler aldım. Giyime dair herşey tamam zaten, artık beklemeye geçiyoruz. Yarın hastane çantamı hazırlayacağım. Hastane çantası ile ilgili detayları okumak için tıklayın.
Bugün doktora gittim, 36 haftam bitti. Herhangi bir sorun yok. NST'ye de bağlandım. Sezeryan olacağı için doktor bizden 5 mart ile 10 mart arasında bir tarih vermemizi bekliyor. Ben eşimin daha fazla yanımda kalabilmesi için 8 mart istiyorum, eşim 10 marttan yana. 14 martta onun Bandırma'ya dönecek olması işleri zorlaştırıyor maalesef. İlk çocuk olsa yine sorun etmezdim ama bu sefer Elif'in olması beni endişelendiriyor. Geceleri uyanıp tuvalete götürmemi istediğinde sezeryanlı halimle ben götüremeyceğime göre annemle gitmeyi kabul edecek mi emin olamıyorum, ya da benim o anda annemi uyandırıp uyandıramayacağım konusunda da emin değilim :) Hem gündüzleri de babası ile dışarı çıkar belki, evde misafirlerden ve bebek muhabbetinden çok bunalmaz. Bilemiyorum, kafamda binbir tane düşünce, binbir tane soru var. Geceleri uyku tutmadığı zamanlarda kafamdan hep sorular geçiyor ve günler geçtikçe endişelerim artıyor.
Neyse ki Elif burada geçen seferki gelişlerimize göre daha sakin. Anneannesiyle arası iyi. Tuvaletini ona da yaptırıyor. Ben dışarı çıkınca onunla kalıyor. İştahı da iyi. Umarım bu durum hep böyle devam eder.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Gamzecim şimdiden allah yardımcın olsun diyorum ve sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin.

nohut oda dedi ki...

bir avazda inşallah:)
sezeryanda olsa..kolaylıklar diliyorum inş..

ozlemhan dedi ki...

Canım benim Allah yardımcın olsun. Bende senin gibi 2. çocuğımla kızımın arası 3 yaş olsun istiyorum.
Kızımın adaşının doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllar diliyorum. ailece

Ehe dedi ki...

sorunsuz ,acısız ve lohusalık döneminin de rahat geçeceği bir doğum dilerim
sevgiler...:)

Cocukla Cocuk dedi ki...

Sağlıkla kavuşun bebeğinize. bebeğiniz doğduğunda Elif in ne kadar büyüdüğünü ablalık rolünü üstlendiğini göreceksiniz, merak etmeyin.
Sevgiler.