23 Şubat 2010 Salı

Doğuma 14 Gün Kaldı

Günler hızlı bir şekilde geçiyor. Alışveriş işlerimizi tamamladık. Nedense bu sefer hastane çantası hazırlamada yavaş davranıyorum. En temel şeyleri koydum ama eksikler daha çok.
Gecelerim zor geçiyor, sürekli yan yatmaktan mıdır nedir bilmem sırt ağrısıyla uyanıyorum her gece. Sabahı zor ediyorum. Zaten erken de kalkıyorum.
Elif de burada kendini boyamaya verdi. Boyamasını her geçen gün geliştiriyor. Ama şu boyaları bir düzen içerisinde tutmayı hala öğretemedik. Her yerden kırık kırık boyalar çıkıyor.
Bandırma'da azar azar olan öksürüğü hala geçmedi. Çok sık öksürmüyor ama öksürünce de artmış gibi geliyor. Assist kullanıyorum bir süredir. Eğer geçmezse bi doktora gideceğiz herhalde. Buaralar kimi duysam öksürüyor. Benim yeğenim Kaan da öksürünce sanırsınız ki boğmaca. Ama tamamiyle geniz akıntısıymış. Umarım Elifinki de o safhaya gelmez. Ballı sütler, ıhlamurlarla desteklemeye devam ediyoruz.
Yarın yine doktora gidiyorum. Hem nst'ye bağlanacağım hem de kan tahlilim var. Şu şekerle başım hala dertte. Maalesef sıkı bir diyet yapamıyorum ama özellikle tatlıdan uzak durduğumurahatlıkla söyleyebilirim. Fazla kilo almamamın da sebebi budur herhalde. Bir de porsiyonlarımı hep normal tuttum bu sefer. İlk hamileliğimde doymuyorum diye yiyip duruyordum. Demek isteyince az da yenebiliyormuş. Tüm anne adaylarına duyurulur :) Tabii bir de önemli olan doğum sonrasında almamak, bakalım onu da başarabilecek miyim???

4 yorum:

nohut oda dedi ki...

hadi az kaldı..tüm ağrılar geçecek kucağında aldığında..
sevgiler

K.T dedi ki...

sağlıkla kucakla bebişini.Az kaldı. Güzel haberlerini ve fotolarınızı bekliyoruz.

AYÇA dedi ki...

Bende ilk bebek sandim bloga bakmadan :) ne guzel. Bana da cesaret lazım. Bu arada Bandırma,Erdek o kadar ayrı yeri var ki benim için. Sayende coookkkk uzaklara gittim :))

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

aaa az kalmış doğuma..HAdi hayırlısı..Sağlıkla kucağına al emi.
Şu boyaların kırılması işi bizde de var.Kırmak hoşlarına mı gidiyor ne.Bende hamileliğimde hep yüzükoyun yatma özlemiyle yanıp tutuşuyodum.Doğumdan sonra ilk işim rahat rahat yatmak olmuştu.