3 Mayıs 2008 Cumartesi

Babamız Gidiyor


Uykuya dalma sorunumuz son günlerde hat safhada. Artık emerek de uyuyamıyor. Bir zamanlar emzirdikten sonra yatağına koyardım uyanık da olsa ses çıkmaz biraz sonra dalardı. Şimdi uyusa bile yatağına koyunca hemen uyanıyor. Sanırım anneyi kaybetme korkusu geldi. Çünkü çok anneci oldu. Emerken bile anne diye sayıklıyor, kalkıp sarılıyor, öpüyor, bırakacağım diye korkuyor herhalde diye düşünüyorum. Halbuki ayrı kaldığımız zaman sadece 3 saat. Demek bu kadar etkili olabiliyormuş.

Buarada dün bir bakıcı ile görüştük ve anlaştık. Tavsiye üzerine geldiği için güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ama zaten sevecen, güleryüzlü ve en önemlisi de konuşkan bir kız. Konuşkan olması benim için çok önemli çünkü Elif artık her duyduğunu öğreniyor, onunla bol bol konuşan birisi gerekli. Temmuzdan önce gittiği evden ayrılamıyormuş o yüzden biz tatilden döndükten sonra ağustosta başlayacak. Umarım herşey yolunda gider.

Elif kendi kendisine yemek yemeye çalışırken

Bugün burada Türk Yıldızlarının gösteri provaları vardı. Çıktık balkondan izledik. O kadar yakından geçiyorlardı ki, bazen Elif sesin şiddetinden korktu. Ama çok keyifliydiler. Yarın da asıl gösterileri var, o zaman arkalarından kırmızı beyaz duman da çıkacak, daha güzel olacak. Buarada yarın babamız 15 günlüğüne Konya'ya gidiyor. Bakalım Elif bu defa nasıl bir tepki verecek. Çünkü uzun süredir hiç ayrı kalmadılar.


2 yorum:

уαѕємin... dedi ki...

konak oluşan bölgeye bebek yağı sürerek yumuşamasını sağlayabilir ve konakları daha kolay kaldırabilirsiniz her yıkamadan önce bunu yapabilirsiniz konak ilerleyen zamanlarda iz bırakmadan kendiliğinden düzelir

bu arada çok tatlı maaşallahh

Sudamlam dedi ki...

bana da doktor badem yağı önermişti..bakıcı hayırlı olsun..inşalah elif in ve sizin beklentilerinizi karşılar..babaya iyi yolculuklar, size allah kavuştursun..ben çok çekiyorum o dertten biliyorsun..inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaman.elif çok üzülmeden gelir babası..